KIKI HAWAIJI

”IIK!soottista energiaa ja karnevalistista nauruhoitoa!”

Turun seudulla vaikuttava Kiki Hawaiji toimii Burleskinstituutin toisena rehtorinnana, päätoimittaa Paljettipommi-burleskilehteä sekä tuottaa Turku Burlesque -tapahtumia ja hersyvää Kabaree Kookos -klubia – esiintymisten ja opetustyön lisäksi!

Burleski vei Kikin mennessään jo 2006, eikä paluuta takaisin ole! Ohjaus- ja opetuskokemusta Kiki on kartuttanut siviiliammatissaan yhteisö- ja kuvataiteen alalta reilun viidentoista vuoden ajan. Kikin ennakkoluulottoman asenteen sekä ilosta ja huumorista kumpuavan lähestymistavan kannattamana on helppo heittäytyä burleskin maailmaan ensi kertaa tai yhä uudelleen!

Opetuksen pääpaikkana toimii Ananasparatiisi-työhuone Liedon asemalla, sovittaessa myös muualla Suomessa. Valikoimaan kuuluvat mm. ystävyksille ja esimerkiksi polttariseurueille sopivat pajat, yksityistunnit sekä eri teemaiset viikonloppupajat ja pidemmät kurssit. Kikin lisäksi oppeja saa vaihtelevasti muulta Burleskinstituutin henkilökunnalta sekä kansainvälisiltä kollegoilta.

Lisätietoja sivuilta www.pineappleparadise.fi tai www.facebook.com/kikihawaiji sekä sähköpostitse osoitteesta kikihawaiji(at)gmail.com.

Kuvat: Qumma ja  Julia Neganova / Asu: Ever Design Turku, Trash Lingerie

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna