INFO

Suomen Burleskinstituutti on kotimaisen burleskiopetuksen valtakunnallinen kattojärjestö, jonka toiminta perustuu rakkaudelle ja kunnioitukselle burleskitaidetta kohtaan. Vuonna 2011 perustetun instituutin tavoitteena on kehittää sekä ammattilais- että harrastajakentän toimintamahdollisuuksia. Toimintaa ohjaa yhteisesti määritellyt laatukriteerit, jotka varmistavat burleskitaiteen elinvoimaisuuden myös tulevaisuudessa.

Opettajakunta muodostuu suomiburleskin ensimmäisen sukupolven uranuurtajista sekä esiintyjistä ja toimijoista, joiden panos burleskitaiteen kehittymiseen ja kukoistukseen on merkittävä niin paikallisesti kuin laajemmin. Vuodesta 2017 lähtien mukaan liittyvät myös burleskilähettiläät, jotka tahoillaan levittävät tietoja ja taitoja.

Monipuolisen kokemuksen lisäksi opettaja- ja lähettiläskuntaa yhdistää vankka tietämys burleskitaiteen historiasta, perinteistä sekä taiteenlajin nykymuodoista. Ja sydänjuurista kumpuava, vilpitön intohimo jakaa osaamista ja ilosanomaa!

Instituutin korkeatasoisen opetus- ja tapahtumatoiminnan kautta kautta löydät niin burleskin menneitä aikoja kunnioittavat että kokeellisempaa aaltoa yhdistävät työpajat, viikkotunnit, yksityisopetuksen, esiintyvät ryhmät ja tilauspajat. Tuoreet uutiset toiminnasta saat Burleskinstituutin Facebook-sivuilta sekä opettaja– ja lähettiläskunnan omilta sivuilta.

Burleskinstituutti on vastaus Sinulle, joka haluat oppia burleskitaiteen tekijöiltä itseltään. Lämpimästi tervetuloa!

XOX
Rehtorinnat Kiki Hawaiji & Bettie Blackheart
sekä koko Burleskinstituutin väki

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna