BURLESQUE BLOSSOMS

Burlesque Blossoms on oiva tilaisuus ensiesiintyä lämminhenkisessä ja kannustavassa ilmapiirissä, niin laajemmalle yleisölle kuin kotimaisen burleskin aiemmille sukupolville, esiintyjille ja tapahtumatuottajille.

Uusien tähtien syttyminen kotimaiselle burleskitaivaalle on korvaamattoman tärkeää. Siksi suomiburleskin alkutaipaleelta asti on vuosittain järjestetty uusien tulokkaiden iltaa. Debytantti-ilta kulki vuodesta 2008 nimellä New Comer’s Night ja vuodesta 2015 eteenpäin nimellä Burlesque Blossoms. Illassa on vuosien varrella nähty lukuisa joukko suomiburleskin kestosuosikkeja ja kansainvälistä uraa luoneita esiintyjiä.

Burlesque Blossoms ei ole kilpailu mutta ei myöskään oikotie onneen. Burleskiesiintyminen vaatii paljon, mutta antaa vielä enemmän, kun siihen suhtautuu vakavasti. Tästä syystä Burlesque Blossoms -tapahtumaan haetaan mukaan lomakkeella, jossa voit näyttää ja kertoa lisää itsestäsi. Seuraa ilmoittelua haun avautumisesta Burleskinstituutin Facebook-sivuilla.

Huom! Haku vuoden 2018 iltaan on päättynyt, tervetuloa kannustamaan debytantteja 10.helmikuuta 2018 ravintola Kaisaniemeen, Helsinkiin! Lisätietoja tapahtumasta Facebookista: https://www.facebook.com/events/136058510271142/